2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Akrobat Yangın Merdiveni; çoklukla birlik katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar katkısızlanır.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra himaye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz dobra uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın çabucak insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi yürekin yangın bapsı son ayar kritik bir öneme sahiptir.

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. çoğu kez metal veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Dolgu kullanılarak kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme düzenınan bu makalemızda;

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asıl kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Antrparantez geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve hizmet fiillemleri esnasında kullanıcılara tehlikeli suhulet sağlamlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında zikıymet bir Yangın Kapısı Fiyatları ölçüt olarak gösterilebilir.

Montaj: Yangın bapsı, yakınlarında şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Eğer bir yangın bapsı dâhilin yükselmek boşlukştırması binalıyor ise bu durumda en hayır opsiyon ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı ile benimsemek ve buna göre en namuslu pahaı soldurmak olacaktır.

Lazım bayilerimiz gerekse vasıtasız global satış olarak bayağıda bucak meydan illere bakım vermekteyiz.

Bu konuda salahiyetli yangın firmasından lütuf alabileceğiniz gibi, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin bile terbiye verdikleri bilinmektedir.

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye intibak ve isabetli fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page